Opskrift på kalveskanker og citrongremolata med urter
Ossobuco i krydret kaffesovs
Ossobuco er noget af det bedste fra det milanesiske køkken. Denne traditionelle ret med braiserede kalveskanker får et tvist med en usædvanlig kaffesmag.
Oksekødsfond som en energidrik? Det lyder som en særpræget smag, men det indeholder tilsyneladende mange forskellige sundhedsmæssige fordele. En opskrift til de eventyrlystne.
Havrude, der også går under navnet guldbrasen, er en middelhavsfisk, der er blevet spist siden Antikken. Den smager særlig godt, når den damptilberedes.
Ratatouille, der stammer fra Nice, er en traditionel del af det franske provencekøkken, men i dag er retten populær i utallige variationer i hele Europa. Denne opskrift er særligt god til havrude.
Kaffe er ikke kun til at drikke! Det er også perfekt til at lave lækre desserter, som kaffekaramel, sprøde kaffetuiles og kaffelikør med cognac, tonkabønner og vanilje. Hvem kan modstå det?