placeholder
Opskrift på kalveskanker og citrongremolata med urter

Ossobuco i krydret kaffesovs

Ossobuco er noget af det bedste fra det milanesiske køkken. Denne traditionelle ret med braiserede kalveskanker får et tvist med en usædvanlig kaffesmag.

placeholder
Opskrift på en energidrik med et tvist

Kaffe- og oksekødsfond med basilikummælkeskum

Oksekødsfond som en energidrik? Det lyder som en særpræget smag, men det indeholder tilsyneladende mange forskellige sundhedsmæssige fordele. En opskrift til de eventyrlystne.

placeholder
Opskrift på hjemmelavet båndspaghetti med portvinsskalotteløg

Båndspaghetti med espresso og timian

Prøv at lave mad med kaffe! Følg denne opskrift fra Mieles testkøkken på lækker båndspaghetti med espresso og timian.

placeholder
Opskrift på et elegant festmåltid

Dyreryg med enebær og rosmarin

Vores opskrift fra Mieles testkøkken viser, hvordan vi tilbereder en lækker dyreryg med enebær og rosmarin.

placeholder
Med stegte baconskiver, croutoner og pocherede vagtelæg.

Forårssalat med kaffevinaigrette

En salat lavet med kaffe? Ja tak! Denne forårssalat kombinerer de allerbedste ingredienser til det perfekte lette måltid.

placeholder
Tilsat kaffebrandy og røde ribs.

Svampet mokkachokoladekage

Tre kopper stærk mokka kan være lidt for meget om morgenen, men det er den helt rigtige mængde til en dejlig svampet chokoladekage.

placeholder
En hurtig og nem opskrift til fiskeelskere.

Havrude med urtesovs

Havrude, der også går under navnet guldbrasen, er en middelhavsfisk, der er blevet spist siden Antikken. Den smager særlig godt, når den damptilberedes.

placeholder
Farvestrålende tilbehør til aromatisk fisk.

Ratatouille

Ratatouille, der stammer fra Nice, er en traditionel del af det franske provencekøkken, men i dag er retten populær i utallige variationer i hele Europa. Denne opskrift er særligt god til havrude.

placeholder
Søde sager til koffeinjunkies.

Kaffedesserter

Kaffe er ikke kun til at drikke! Det er også perfekt til at lave lækre desserter, som kaffekaramel, sprøde kaffetuiles og kaffelikør med cognac, tonkabønner og vanilje. Hvem kan modstå det?