placeholder
Hvorfor fisk og hvidvin ganske enkelt hører sammen.

Det perfekte team

Du bør altid lade dig vejlede af din egen smag, men der er stadig nogle gode grunde til, hvorfor det er bedst at servere hvidvin til fisk.

placeholder
Andreas Enslin er chefdesigner hos Miele.

Hvordan finder vi på idéer til nye produkter?

Andreas Enslin finder ofte på nye produktdesigns i sin fritid. Mieles chefdesigners bedste idéer kommer til ham, når han bliver inspireret af omgivelserne.

placeholder
Med Mieles Dialogovn er elegant beværtning nemt som en leg

Gourmetmåltider derhjemme

I Berlin har MIELE inviteret kokkeverdenens mest indflydelsesrige personer på en magisk kulinarisk rejse. Dialogovnen og dens innovative funktioner var i spotlyset.

placeholder
Mesterkok ser ud over glamouren.

Privatkok Stephan Staats

Stephan Staats er kendt som de superriges kok. Men i vores interview går vi bag om den glamourøse facade og afslører hans passion for madlavning og hans fornemmelse for ansvar, hvad angår mad.

placeholder
Som hotelconcierge samler Amedeo Musto D’Amore på hemmeligheder.

Manden i den centrale position

Amedeo Musto D’Amore er den ledende concierge på Hotel Vier Jahreszeiten i Hamborg. I løbet af de 40 år han har været ansat på hotellet, har han taget sig af nogle underlige og vidunderlige ønsker.

placeholder
En erfaren blomsterbinder giver ekspertråd til, hvordan du dekorerer dit bord til en særlig anledning.

Blomstermagt: mere end blot dekoration

Når det drejer sig om usædvanlig dekoration, er Himmel und Erde stedet i Hamborg. Den erfarne blomsterhandler Mario Mahlstedt giver ekspertråd til, hvordan du dekorerer dit bord til en særlig anledning.

Mieles køkkenunivers

placeholder
Opskrift på kalveskanker og citrongremolata med urter

Ossobuco i krydret kaffesovs

Ossobuco er noget af det bedste fra det milanesiske køkken. Denne traditionelle ret med braiserede kalveskanker får et tvist med en usædvanlig kaffesmag.

placeholder
Opskrift på en energidrik med et tvist

Kaffe- og oksekødsfond med basilikummælkeskum

Oksekødsfond som en energidrik? Det lyder som en særpræget smag, men det indeholder tilsyneladende mange forskellige sundhedsmæssige fordele. En opskrift til de eventyrlystne.

placeholder
Opskrift på hjemmelavet båndspaghetti med portvinsskalotteløg

Båndspaghetti med espresso og timian

Prøv at lave mad med kaffe! Følg denne opskrift fra Mieles testkøkken på lækker båndspaghetti med espresso og timian.

placeholder
"Down Under" i gourmetparadis

Sydneys haute cuisine

Med restauranter som The Paddington, Automata, Ester og Bennelong har Sydney noget for enhver smag.

placeholder
Matthias Peters' passion for kaffe har ført til en ny blanding.

Kaffebønner til enhver smag

Matthias Peters kan ikke forestille sig en dag uden kaffe. Det behøver han heldigvis heller ikke – med Miele Black Edition N°1 har han skabt en blanding, der altid virker for ham.

placeholder
Opskrift på et elegant festmåltid

Dyreryg med enebær og rosmarin

Vores opskrift fra Mieles testkøkken viser, hvordan vi tilbereder en lækker dyreryg med enebær og rosmarin.

placeholder
Med stegte baconskiver, croutoner og pocherede vagtelæg.

Forårssalat med kaffevinaigrette

En salat lavet med kaffe? Ja tak! Denne forårssalat kombinerer de allerbedste ingredienser til det perfekte lette måltid.

placeholder
For Gretchen Röehrs er mad plus papir lig med mode.

Lækkert tøj

For illustratoren Gretchen Röehrs hænger mad og mode uløseligt sammen. Det er bare en af årsagerne til, at hun bruger frugt og grøntsager til at fremtrylle finurligt designertøj på papir.

placeholder
Tilsat kaffebrandy og røde ribs.

Svampet mokkachokoladekage

Tre kopper stærk mokka kan være lidt for meget om morgenen, men det er den helt rigtige mængde til en dejlig svampet chokoladekage.