Stephan Staats er kendt som de superriges kok. Men i vores interview går vi bag om den glamourøse facade og afslører hans passion for madlavning og hans fornemmelse for ansvar, hvad angår mad.
Som hotelconcierge samler Amedeo Musto D’Amore på hemmeligheder.
Manden i den centrale position
Amedeo Musto D’Amore er den ledende concierge på Hotel Vier Jahreszeiten i Hamborg. I løbet af de 40 år han har været ansat på hotellet, har han taget sig af nogle underlige og vidunderlige ønsker.
Matthias Peters' passion for kaffe har ført til en ny blanding.
Kaffebønner til enhver smag
Matthias Peters kan ikke forestille sig en dag uden kaffe. Det behøver han heldigvis heller ikke – med Miele Black Edition N°1 har han skabt en blanding, der altid virker for ham.
For Gretchen Röehrs er mad plus papir lig med mode.
Lækkert tøj
For illustratoren Gretchen Röehrs hænger mad og mode uløseligt sammen. Det er bare en af årsagerne til, at hun bruger frugt og grøntsager til at fremtrylle finurligt designertøj på papir.
En snak om fjerne lande, underlige måltider og søvnmangel.
DJ,musiker og gourmet
Det stiftende medlem af Jazzanova, Alex Barck, fortæller om, hvorfor DJ’s er de nye gourmeter. En snak om fjerne lande, underlige måltider og søvnmangel.
Synæstetikere oplever verden mere intenst og ekstremt end os andre.
Hverdagens superhelte
Nogle mennesker er født med en usædvanlig superkraft: De oplever verden mere intenst end resten af os. Synæstesi er det videnskabelige navn for et fænomen, hvor mennesker ser lyde som farver.
Zen og kunsten at underholde − de 8 bedste tip til at være en afslappet vært.
Dejligt for at se dig!
En af de bedste måder til at vise, du sætter pris på en person, er at invitere vedkommende hjem til et måltid. Her er vores 8 bedste tip til at sikre, at du og dine gæster får en aften uden stress