SoegFind en butik
Hjælp tilOvne

Bagværk falder sammen under bagning

Bagværk falder sammen under bagning.

Bagværket falder sammen, fordi den indstillede temperatur er for høj. Den ydre struktur (skorpen) opbygges for hurtigt, og den indre struktur (krummen) kan ikke dannes hurtigt nok. Det ses ved, at bagværket stadig er klæbrigt indeni.

Reducér temperaturen med 15-20 °C og forlæng tilberedningstiden.

Bagværket er løbet over. Det ses ved, at bagværket er gennembagt, men faldet sammen i midten.

Reducér mængden af bagepulver ved tilberedning af røredej. Brug maksimalt 1 pakke bagepulver til 500 g mel. Det betyder, at den indre struktur (krummen) ikke hæver for meget og kan holdes på plads af den ydre struktur (skorpen).

Ved tilberedning af gærdej, reduceres hævetiden betydeligt, så dejen ikke falder sammen ved bagning.

Brugsanvisning

Brugsanvisning

Her finder du brugsanvisningerne til dine Miele-produkter
Læs mere
Bestil servicebesøg

Bestil servicebesøg

Vi tager gerne imod din bestilling af servicebesøg online eller via telefon.
Planlæg et besøg
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv årsagen til din henvendelse på vores kontaktformular. Miele Service kontakter dig hurtigst muligt.
Til kontaktformularen