Den nye Miele vakuumforseglerskuffe giver mange anvendelsesmuligheder: Vakuumpakning bevarer kvaliteten af dine madvarer, forlænger deres holdbarhed eller bruges til forberedelse til sous-vide-tilberedning. Dette klares enkelt og hygiejnisk ved indpakning i folie, hvorefter luften trækkes ud, og folien lukkes tæt til. Du kan for eksempel nemt vakuumpakke og indfryse madvarer - næringsstoffer, smag og vitaminer bevares længere end ved konventionel indfrysning. Desuden kan du spare plads i fryseren. Også væsker som fx supper kan vakuumpakkes uden problemer. Portionsopdeling, opbevaring af forråd og forberedelse til professionel tilberedning - alt med kun ét produkt.
Til produkterne“Sous-vide” er et fransk ord, som betyder tilberedning “under vakuum”. Med denne metode kan du tilberede dine madvarer i en vakuumpose ved konstant lave temperaturer i en dampovn. Denne skånsomme metode er især egnet til kød, fisk, grøntsager og frugt, da vigtige næringsstoffer og aromaer bevares på grund af den lave varmepåvirkning og den længere tilberedningstid.
Til produkterneMiele Experience Center
Kontakt