Sous-vide - skånsom tilberedning under vakuum

Skånsom tilberedning til perfekt nydelse

Mere mørt bliver det ikke 

Mørt og fyldt med aroma - både oksekød, svinekød og fjerkræ kan tilberedes med sous-vide-tilberedning i langsomt tempo og ved kontinuerligt lave temperaturer. Således bliver kødet særdeles saftigt og utroligt mørt. Cellerne i kødet blødgøres, uden at saften trænger ud. Desuden er det umuligt at overtilberede kødet. Vil du alligevel gerne have stegearoma? Det er heller ikke noget problem: Du kan stege kødet kortvarigt enten inden eller efter vakuumpakningen. Således opnår du altid perfekt tilberedt kød både udenpå og indeni. 

Oplev helt særlig nydelse 

Til mere smag - med sous-vide-tilberedning opnår du nydelse i fulde drag. En stor fordel er den helt ensartede tilberedning med målet om at opnå en bestemt kernetemperatur. Således undgår du, at madvaren overtilberedes i kanten. Da aromaerne ikke kan reagere med ilt, bevares hele smagen i madvaren, ligesom vitaminer og næringsstoffer. Endnu en fordel: Mindskning af volumen under tilberedning begrænses betydeligt, da madvaren bevarer sit væskeindhold. Prøv at vakuumpakke din madvare inden sous-vide-tilberedning sammen med en marinade eller krydderier - og få intensive smagsoplevelser. Når du har nået et vellykket tilberedningsresultat, er det desuden altid muligt at gentage succesen. 

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel

Til top