Vakuumforseglerskuffer

Perfekte betingelser til opbevaring af madvarer eller forberedelse til lækre sous-vide-tilberedninger. Miele vakuumforseglerskuffe tilbyder mange anvendelsesmuligheder. Hvad er skønnere end at kunne fremtrylle retter, der lever op til det, som billedet i kogebogen lover?

Highlights

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel

Den alsidige vakuumskuffe 

Bevar den gode smag

Den nye Miele vakuumforseglerskuffe giver dig mange anvendelsesmuligheder: Vakuumforseglerskuffen kan bevare kvaliteten af dine madvarer, forlænge deres holdbarhed eller bruges til forberedelse til sous-vide-tilberedning. Dette klares enkelt og hygiejnisk ved indpakning i folie, hvorefter luften trækkes ud, og folien lukkes tæt til. Du kan for eksempel nemt vakuumpakke og indfryse madvarer - næringsstoffer, smag og vitaminer bevares længere end ved konventionel indfrysning. Desuden kan du spare god plads i dybfryseren. Også væsker som fx supper kan vakuumpakkes uden problemer. Desuden kan vakuumpakningen forberede madvarerne optimalt til sous-vide-tilberedning. Portionsopdeling, opbevaring af forråd og forberedelse til professionel tilberedning - alt med kun ét produkt. 

Til produkterne

Læs mere

Luk

Sous-vide - skånsom tilberedning under vakuum

Skånsom tilberedning til perfekt nydelse

“Sous-vide” er et fransk ord, som betyder tilberedning “under vakuum”. Ved denne metode kan du tilberede dine madvarer i en vakuumpose ved konstant lave temperaturer i en dampovn. Denne skånsomme metode er især egnet til kød, fisk, grøntsager og frugt, da vigtige næringsstoffer og aromaer bevares på grund af den lave varmepåvirkning. Tilberedningstiderne ved sous-vide-tilberedning er dog noget længere end ved konventionel tilberedning med damp netop på grund af de lave temperaturer.

Til produkterne

Læs mere

Luk

Farver 

Til perfekt nydelse

Til produkterne
    • Med forbehold for tekniske ændringer; vi påtager os ikke ansvaret for rigtigheden af de givne oplysninger