Vakuumforseglerskuffer

Perfekte betingelser til opbevaring af madvarer eller forberedelse til lækre sous-vide-tilberedninger. Miele vakuumforseglerskuffe tilbyder mange anvendelsesmuligheder. Hvad er skønnere end at kunne fremtrylle retter, der lever op til det, som billedet i kogebogen lover?

Highlights

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel

Den alsidige vakuumforseglerskuffe

Bevar den gode smag

Den nye Miele vakuumforseglerskuffe giver dig mange anvendelsesmuligheder: Vakuumforseglerskuffen kan bevare kvaliteten af dine madvarer, forlænge deres holdbarhed eller bruges til forberedelse til sous-vide-tilberedning. Dette klares enkelt og hygiejnisk ved indpakning i folie, hvorefter luften trækkes ud, og folien lukkes tæt til. Du kan for eksempel nemt vakuumpakke og indfryse madvarer - næringsstoffer, smag og vitaminer bevares længere end ved konventionel indfrysning. Desuden kan du spare plads i dybfryseren. Også væsker som fx supper kan vakuumpakkes uden problemer. Desuden kan vakuumpakningen forberede madvarerne optimalt til sous-vide-tilberedning. Portionsopdeling, opbevaring af forråd og forberedelse til professionel tilberedning - alt med kun ét produkt.

Til produkterne

Læs mere

Luk

Sous-vide - skånsom tilberedning under vakuum

Skånsom tilberedning til perfekt nydelse

“Sous-vide” er et fransk ord, som betyder tilberedning “under vakuum”. Ved denne metode kan du tilberede dine madvarer i en vakuumpose ved konstant lave temperaturer i en dampovn. Denne skånsomme metode er især egnet til kød, fisk, grøntsager og frugt, da vigtige næringsstoffer og aromaer bevares på grund af den lave varmepåvirkning. Tilberedningstiderne ved sous-vide-tilberedning er dog noget længere end ved konventionel tilberedning med damp netop på grund af de lave temperaturer.

Til produkterne

Læs mere

Luk

Farver 

Til perfekt nydelse

Til produkterne

Læs mere

Luk

    • Med forbehold for tekniske ændringer. Vi påtager os ikke ansvaret for rigtigheden af de givne oplysninger
Til top