Hvordan anvender jeg AirFry?
Tø ikke dybfrosne madvarer op.
Fordel madvarerne jævnt på Gourmet bage- og AirFry-pladen med huller eller på grill- og stegeindsatsen, helst i et enkelt lag.
Læg ikke madvarerne i et forvarmet ovnrum. Hvis resultatet ikke er sprødt nok, kan ovnrummet forvarmes næste gang.
Tilbered kun mad på én ribbe ad gangen. Ved tilberedning på flere ribber bliver fugtigheden i ovnrummet for høj, og madvarerne bliver derfor ikke sprøde.
Brug generelt ribbe 2. Hvis du ønsker mere bruning ovenfra, kan du næste gang bruge en højere ribbe end ribbe 2.
Vælg opvarmningsformen AirFry , se artikel “Wie kann ich AirFry am Backofen auswählen? (H 2xxx)”.
Bekræft valget med OK.
Temperaturforslaget (190 °C) vises. Temperaturforslaget kan ændres i området 30-250 °C.
Ændring af temperaturforslaget i henhold til oplysningerne i opskriften eller i tilberedningstabellen i den aktuelle brugsanvisning.
For dybfrosne produkter og færdigretter skal producentens anvisninger på emballagen overholdes. Vælg den lavere af de anbefalede temperaturer på emballagen.Vend så vidt muligt madvarer, som fx pommes frites, når halvdelen af tilberedningstiden er gået. Indstil minuturet til påmindelse om tidspunktet.
Kontrollér ved slutningen af tilberedningstiden, om du er tilfreds med sprødheden og bruningen af madvarerne.
Se yderligere informationer i brugsanvisningen.