Temperaturen var indstillet for højt.
Reducer temperaturen med 10-20 °C, og forlæng bagetiden.
Kagen/bagværket er brunet uensartet
Reducer temperaturen med 10-20 °C, og forlæng bagetiden.
Brug den ribbehøjde, der anbefales for retten og opvarmningsformen i tilberedningsskemaet. Tilberedningsskemaet finder du i brugsanvisningen.
Især bagværk med sarte overflader, såsom creme fraiche eller kvarkkager, brunes ujævnt på grund af luftcirkulationen med varmluft. Anvend derfor opvarmningsformen Over-undervarme.
Brug ikke opvarmningsformen 'Hurtig-opvarmning' til den slags tilberedninger. Derved opnås især ved småkager et mere ensartet tilberedningsresultat.
Fjern det tilbehør, der ikke er nødvendigt, fra ovnen. Fjern desuden fedtfilteret fra ovnen, da denne hindrer luftvejen. Isæt kun fedtfilteret ved grillstegning og stegning.
Udfør først følgende, når ovnen er helt afkølet.
Kontroller, om døren sidder rigtigt i hængslerne, og låsen sidder i den rigtige position. Kontroller desuden, om dørtætningen sidder rigtigt hele vejen rundt. Se yderligere oplysninger om dette i brugsanvisningen. Tætningslisten kan blive porøs og revne på grund af fedtrester. Rengør derfor tætningen efter hver brug med en ren klud, opvaskemiddel og varmt vand. Tør derefter tætningen af med en blød klud. Hvis dørtætningen biver sprød, revnet eller slidt, bør Miele Service kontaktes.