Temperaturen var indstillet for højt.
Reducér temperaturen med 10-20 °C, og forlæng bagetiden.
Kagen/bagværket er ikke ensartet brunet.
Reducér temperaturen med 10-20 °C, og forlæng bagetiden.
Brug den ribbe, der passer bedst til retten og opvarmningsformen i henhold til opskriften eller tilberedningstabellen. Opskrifterne findes i brugsanvisningen, i opskriftshæftet, i brugs- og monteringsanvisningen eller på Mieles hjemmeside.
Især bagværk med sarte overflader, såsom creme fraiche eller kvarkkager, brunes ujævnt på grund af luftcirkulationen med Varmluft Plus. Brug Over-undervarme.
Brug ikke Hurtigopvarmning/Booster til sarte deje som fx kiks eller småkager, da overfladen vil blive brunet for hurtigt ovenfra.
Tag det unødvendige tilbehør ud af ovnrummet. Fjern fedtfilteret fra ovnrummet, hvis det forefindes, da fedtfilteret blokerer luftvejen. Indsæt kun fedtfilteret ved grillstegning og stegning.
Udfør først følgende, når ovnen er helt afkølet:
Kontrollér, om døren sidder rigtigt i dørhængslerne, og låsen sidder i den rigtige position. Kontrollér også, at dørtætningen sidder optimalt overalt. Du kan finde yderligere oplysninger om dette i brugs- og monteringsanvisningen eller på Mieles hjemmeside.
Ovne med silikonetætning: Dørtætningen kan blive skør og gå i stykker på grund af fedtrester. Fjern så vidt muligt normal tilsmudsning med det samme med varmt vand, opvaskemiddel til opvask i hånden og en ren svampeklud eller med en ren, fugtig mikrofiberklud. Tør derefter tætningen af med en blød klud.
Ovne med glasfibertætning: Den sarte glasfibertætning kan blive beskadiget ved friktion. Undgå så vidt muligt at rengøre tætningslisten af glasfiber.
Hvis dørtætningen biver sprød, revnet eller slidt, skal Miele Service kontaktes.