Bag følgende testopskrift som reference for at konstatere, om bageresultatet er uensartet.
Rørekage
Ingredienser
Bageform: Aflang, firkantet form, 28-30 cm lang, i mørkt metal.
eller
Fordel kagedejen jævnt på en Miele-bageplade.
Rør margarinen skummende, tilsæt lidt efter lidt sukker, vaniljepulver og æg.
Tilsæt skiftevis bagepulver iblandet melet og mælken i dejen.
Kom dejen i den smurte bageform, eller fordel den jævnt på bagepladen, og glat den ud.
Stil bageformen parallelt med ovndøren på risten i ovnen.
Indstilling Varmluft:
Firkantet bageform: 160 °C Varmluft Plus, ingen forvarmning, deaktiver Hurtigopvarmning, 2. ribbe nedefra, 65-75 minutter afhængig af ønsket bruningsgrad.
Bageplade: 160 °C Varmluft Plus, ingen forvarmning, deaktiver Hurtigopvarmning, 2. ribbe nedefra, 30-35 minutter afhængig af ønsket bruningsgrad.
Indstilling Over-undervarme
Firkantet bageform: 160 °C Over-undervarme, ingen forvarmning, deaktiver Hurtigopvarmning, 2. ribbe nedefra, 65-75 minutter afhængig af ønsket bruningsgrad.
Bageplade: 160 °C Over-undervarme, ingen forvarmning, deaktiver Hurtigopvarmning, 2. ribbe nedefra, 30-35 minutter afhængig af ønsket bruningsgrad.