• Fri fragt på ordrer over 475 kr. For fragt på ordrer under 475 kr. beregnes 65 kr. Bemærk, at der p.t. kan være forlængede leveringstider på enkelte produkter.

Støvsugere

Med eller uden pose – eller hellere en robotstøvsuger? Hvilken model der er den rigtige for dig, afhænger af dine rum og personlige præferencer. Gå på opdagelse i vores sortiment af støvsugere.

Traditionelle støvsugere

Vores støvsugere med støvsugerposer forener først og fremmest alt det bedste: Fantastisk rengøringsevne, enestående komfortabel betjening og førsteklasses Miele-kvalitet. De sikrer også en fremragende hygiejne: Støvsugerposen kan udskiftes støvfrit og er dermed helt igennem hygiejnisk.

Poseløse støvsugere

Mieles poseløse støvsugere sikrer høj hygiejnestandard med den innovative støvseparering, enestående betjeningskomfort og perfekt rengøringsevne. Førsteklasses kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd med de vedligeholdelsesfri udblæsningsluftfiltre, som de poseløse støvsugere er udstyret med.

Robotstøvsugere

Få en mærkbar lettelse i hverdagen med vores robotstøvsugere, for de gør rent helt af sig selv præcist og pålideligt: Den intelligente kombination af kameraer, sensorer, elektronik og software gør støvsugeren til en helt igennem pålidelig hjælper.

Ledningsfri støvsuger

Ledningsfrie støvsugere kan aktiveres hurtigt. På grund af deres uafhængighed af stikkontakter er de maksimalt fleksible. Takket være det udskiftelige batteri kan selv store områder rengøres uden afbrydelse.