• Fri fragt på ordrer over 475 kr. For fragt på ordrer under 475 kr. beregnes 65 kr. Bemærk, at der p.t. kan være forlængede leveringstider på enkelte produkter.

Mieles dampovne med ovnfunktion

Pladsbesparende og alsidig

Dampovn

Tilberedning med damp er en af de sundeste måder at tilberede mad på. Hvad er det, der gør tilberedning med damp så sundt? Madvarerne tilberedes ved relativt lave temperaturer - i modsætning til konventionel tilberedning, som ofte sker ved høje temperaturer, betyder dette, at værdifulde vitamin- og mineralstoffer bevares. Desuden kommer madvarerne ikke i direkte kontakt med vandet under tilberedning med damp - de bevarer derved deres intensive og unikke smag. Forskere har desuden påvist store fordele ved tilberedning med damp: Især indholdet af C-vitamin er betydeligt højere i damptilberedte madvarer, da fx peberfrugter tilberedt i dampovn indeholder præcis lige så mange næringsstoffer som rå - et plus for både sundhed og smag.

Til bagning og stegning

Altid præcist: Takket være en lang række ovnfunktioner såsom over-undervarme, over- eller undervarme, stor eller lille grill, varmluftsgrill eller intensiv bagning tilberedes hver ret til perfektion. Stegetermometeret i DGC Pro, som konstant overvåger kernetemperaturen, beregner automatisk tilberedningstiden og stopper tilberedningen, når den ønskede kernetemperatur er nået, gør madlavningen endnu mere bekvem.

Intelligent kombination 

Med DGC kan du tilføje fugt til tilberedningsprocessen i MoisturePlus-tilstand ved at tilføje dampskud. Dette giver dig særligt luftigt brød med en skinnende skorpe og saftige stege.Du kan justere tilberedningsklimaet på DGC Pro endnu mere specifikt ved at indstille fugtindholdet med en nøjagtig procentdel og ved at kunne kombinere flere tilberedningstrin. Som et resultat kan DGC Pro kombinere både fugtig og tør varme til en ny driftstilstand - kombitilberedning - og tilbyder dermed 3 funktioner i én enhed.

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel