Damptilberedt mad har flere vitale næringsstoffer

Et plus for din sundhed

Flere vitaminer i hverdagen 

Der findes vel ingen anden vitamin med så vigtige funktioner som C-vitamin, som er med til at bevare dit immunsystems normale funktion. Ved tilberedning af grøntsager med Miele dampovn bevares en stor del af vitaminindholdet - i modsætning til konventionel tilberedning med vand: peberfrugt tilberedt i dampovn indeholder 25 % mere C-vitamin og broccoli hele 50 % mere. 

Lige så sundt som råkost 

Når frugt og grøntsager spises i rå tilstand, får kroppen særligt mange vitaminer og mineralstoffer. Med Miele dampovn kan du tilberede dine madvarer og bevare deres vigtige næringsstoffer - da damptilberedte peberfrugter indeholder nøjagtigt lige så mange næringsstoffer som rå peberfrugter. Til sammenligning: Peberfrugter kogt i vand indeholder omkring 45 % færre næringsstoffer. 

4 gange så overbevisende 

Udseende, lugt, smag og konsistens: Fire kriterier, der er afgørende for alle madvarer. Disse er efterprøvet i laboratorietests efter et videnskabeligt pointsystem med et tydeligt resultat: Tilberedning med damper den sundeste måde at tilberede madvarer på, og den måde der bevarer mest smag, uanset om madvarerne er friske eller dybfrosne. Også fisk beholder sin struktur og umiskendelige smag under tilberedning med damp - et tydeligt bevis på dampovnens enestående sensoriske formåen. 

Videnskabeligt påvist 

Forskere fra de anerkendte universiteter i Gießen og Koblenz/Landau har med deres undersøgelser påvist de værdifulde fordele ved tilberedning med damp i forhold til konventionelle metoder - til garanteret større indhold af vitale stoffer i din mad. 

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel

Til top