SoegFind en butik
Hjælp tilOvne

Bagværk falder sammen under bagning (bageform)

Bagværket i bageformen falder sammen under bagning i ovn/dialogovn.

Dejen har hævet for længe, eller blev rørt for meget.

Reducér hæve- og røretid.

Dejen er for blød.

Tilsæt mindre væske i dejen.

Under hævning af meget fedtholdige deje kan tilsætning af damp gøre, at bagværket falder fra hinanden.

Lad meget fedtholdige gærdeje hæve uden tilsætning af damp.

Hævetemperaturen er for høj.

Reducér hævetemperaturen.

Hæveprocessen er for lang.

Afkort hæveprocessen.
I automatikprogrammet 'Brød' er hævetiden iberegnet. Lad ikke dejen hæve yderligere.

Der blev anvend for meget bagepulver.

Anvend ikke mere end 15-16 g bagepulver pr. 500 g mel.

Brugsanvisning

Brugsanvisning

Her finder du brugsanvisningerne til dine Miele-produkter
Læs mere
Bestil servicebesøg

Bestil servicebesøg

Vi tager gerne imod din bestilling af servicebesøg online eller via telefon.
Planlæg et besøg
Kontaktformular

Kontaktformular

Beskriv årsagen til din henvendelse på vores kontaktformular. Miele Service kontakter dig hurtigst muligt.
Til kontaktformularen