Der er placeret kogegrej på kogepladen.
Sæt egnet kogegrej på den tændte kogezone.
Velegnet er kogegrej af
rustfrit stål med magnetiserbar bund
emaljeret stål
Støbejern
Yderligere informationer kan ses i video-linket.
Der vises et F i displayet til induktionskogepladen
Sæt egnet kogegrej på den tændte kogezone.
Velegnet er kogegrej af
rustfrit stål med magnetiserbar bund
emaljeret stål
Støbejern
Yderligere informationer kan ses i video-linket.
Ikke egnet er kogegrej af
rustfrit stål med ikke-magnetiserbar bund
Aluminium eller kobber
Glas-/keramik, lertøj
Hvis man ikke er sikker på, om en gryde eller pande er egnet til induktion, kan man kontrollere dette. Holde en magnet mod kogegrejets bund. Bliver magneten siddende, er kogegrejet egnet.
For at udnytte kogezonen optimalt vælges kogegrej af en sådan størrelse, at det passer mellem den inderste og yderste markering af kogezonen. Er kogegrejet mindre end den inderste markering, kan det være, at induktionen ikke virker. Kogezonen reagerer, som om der ikke var noget kogegrej på den.