Professional - vaskeriteknik

StartsideProdukterVaskeriteknik

Altid den rigtige maskine til effektiv tekstilpleje

Førsteklasses vasketøjsbehandling med perfekt finish - Miele Professionals vaskerimaskiner er kernen i en systemløsning, der omfatter nøje tilpasset tilbehør samt et bredt udvalg af rådgivning og serviceydelser. På denne måde kan alle krav opfyldes på en effektiv måde.

Produktnyheder

Miele Professional står for innovation. Tag et kig på Mieles seneste produktnyheder, og find den rigtige løsning til dine udfordringer.

Læs mere

Hvorfor vaskeriteknik fra Miele Professional?

Anvendelsessikkerhed

Overholder maskinretningslinjerne

Maskindirektivet (2006/42/EF) definerer omfattende sikkerhedsforskrifter for industrielt udstyr. Disse skal sikre, at personalet er fuldstændigt beskyttet under udførelse af deres daglige arbejde. Alle maskiner fra Miele Professional opfylder til fulde kravene i disse vigtige retningslinjer. 
Robust og med lang levetid

Pålidelig kvalitet

En krævende arbejdsdag kræver produkter, som man altid kan stole 100 % på. For at leve op til det krav gennemgår alle Miele Professionals produkter omfattende kvalitetstests og en ekstremt grundig slutkontrol. Disse kontinuerlige og strenge kvalitetskontroller er en vigtig del af de høje kvalitetsstandarder, som Miele Professional sætter for sig selv. For at have den størst mulige kontrol over produktionen fremstiller Miele de vigtigste komponenter selv lige fra metalstøberi, fremstilling af plastdele samt udvikling af motorer til fremstilling af elektronik. Miele udfører alle disse produktionstrin selv og har dermed kontrol over kvaliteten på alle områder.
Industriteknik på et professionelt niveau

Teknik på højeste niveau

Med innovativ, robust industriteknik og brugerspecifikke programmer tilpasset krav, der går langt ud over husholdningsområdet, er professionelle vaskerimaskiner målrettet erhvervsmæssig anvendelse. Førsteklasses materialer, forstærkede støddæmpere og et robust tromleleje sørger for en fremragende belastningsevne, en lang levetid samt lydsvag drift. Meget korte programmer sikrer, at vasketøjet hurtigt er klart igen. Vaskemaskiner og tørretumblere fra Miele Professional er derfor det oplagte valg, når der skal vaskes meget og ofte, og målet er at opnå perfekt renhed på trods af vanskelige pletter.
Finansielle serviceydelser

Skræddersyede tilbud

Med Miele Professionals produkter og tilbehør har du alle fordele - også ved planlægningen af din investering. Miele tilbyder også attraktive finansieringsmuligheder. Uanset om det er finansiering, leasing eller leje: Med vores skræddersyede, fleksibelt justerbare finansieringsmuligheder kan du snart nyde godt af den legendariske Miele kvalitet. 

Finansielle serviceydelser

Ingen kompromisser

Miele Professional gør det let for dig at anskaffe professionel vaskeriteknik, også i tider med en meget udfordrende investeringssituation. Du kan vælge mellem forskellige finansieringsmodeller.
Praksisorienterede løsninger

Det rigtige valg til ethvert behov

Forskellige krav til vasketøj kræver specielle løsninger for altid at garantere et perfekt resultat. Moderne betjeningskoncepter, individuelle programmer samt innovativ maskinteknik sparer tid og forebygger fejl. Miele Professional tilbyder brugerspecifikke løsninger til hotel og gastronomi, plejehjem og klinikker, rengøring af bygninger, vaskerier, kollegier og studieboliger og mange flere anvendelsesområder. Alle vaskemaskiner, tumblere og strygeruller kan tilpasses perfekt til hinanden med henblik på ydelse og kapacitet - for at give fremragende resultater.
Udvikling til perfekte resultater

Innovation på højeste niveau

Miele Professional har sat sig det mål at gøre din daglige tekstilpleje lettere. Til det har Miele udviklet innovative og praktiske løsninger som fx den patenterede skånsomme tromle og PerfectDry-tørresystemet. Vores innovative styrke afspejles i det motto, som har været Miele-brandets kvalitetsløfte i mere end 120 år: “Immer Besser.”
Perfekt totalløsning

Tilbehør til optimalt forløb i vaskeriet

Med det rigtige tilbehør kan arbejdsprocesserne optimeres og forenkles. Det øger effektiviteten og rentabiliteten. 

Perfekt totalløsning

Miele Professional tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til mange forskellige behov - perfekt tilpasset dine behov. Originalt Miele-tilbehør er specielt designet til Miele-produkter for at sikre de bedste resultater.
Optimal pleje

Skånsom tøjpleje på højeste niveau

Fra de højfunktionelle til eksklusive tekstiler: Vasketøjet har altid en høj materiel, emotionel eller repræsentativ værdi. Derfor prioriteres skånsom tøjvask højt hos Miele Professional. Mange af vores innovationer har til formål at sikre dig en maksimal bevarelse af værdien af dit vasketøj. Det nok mest kendte eksempel herpå er Mieles SoftCare-tromle. Takket være denne patenterede udvikling behandler vores vaskemaskiner og tørretumblere dit vasketøj ekstra skånsomt.
Perfekt bæredygtighed

Effektivitet og økonomi

Miele Professional giver dig individuelt tilpassede systemløsninger, som udmærker sig ved maksimal ydeevne og fremragende effektivitet. Ved hjælp af innovative programmer opnås et lavt vand- og strømforbrug samt en reduceret dosering af vaskemidlet. Moderne teknologier understreger de høje krav til vores produkters effektivitet, fx med et 60 % lavere energiforbrug for varmepumpetørretumbleren eller med muligheden for at tilslutte produktet til varmt vand.