En række moderne boligejendomme med grønne græsplæner og blå himmel.

Anbefalede løsninger til kollegier og bofællesskaber

StartsideBrancherSelvbetjeningssystemerKollegier og bofællesskaberAnbefalede løsninger til kollegier og bofællesskaber
En kvinde sidder med en laptop på et vaskeri med grå vaskemaskiner og tørretumblere.

Vaskeritekniske løsninger til kollegier og bofællesskaber

Miele Professionals vaskerimaskiner er en ukompliceret og sikker løsning til fællesvaskerier på kollegier. Kontantfri betalingssystemer understøtter dette i lige så høj grad som den intuitive betjening af produkterne. Med den innovative service appWash fås en digital løsning til komfortabel og kontantfri betaling eller overtagelse af hele driften for dig. Vaskemaskinerne og tørretumblerne er optimalt tilpasset hinanden og udgør et perfekt plejesystem til alle brugere, som lægger stor vægt på professionel kvalitet, korte programtider, optimal skånsom behandling af vasketøjet og ressourcebesparende forbrug. Sammen med de valgfri doseringssystemer eller sokler skaber de et fundament for et optimalt fungerende beboervaskeri.

Digitale løsninger til perfekt support

To voksne sludrer i en vaskekælder, der er drevet af appWash.

appWash

Den digitale løsning til dit selvbetjeningsvaskeri

Med appWash kan du digitalisere dit selvbetjeningsvaskeri og effektivt reducere de daglige driftsomkostninger. Mieles motto til dig: Mere transparens, mindre arbejdsindsats.

Mere transparens. Digitalt overblik over, hvad der sker i selvbetjeningsvaskeriet.

Mindre arbejdsindsats. Aldrig mere udstede vaskekort, indsamle poletter og mønter, vedligeholde møntbokse eller miste indtægter på grund af tyveri.

Læs mere om Mieles systemkoncept til denne branche

Uanset et kollegie eller en beboelsesejendom: Hvor der bor mange mennesker, øges vasketøjsmængdenflowet sammenlignet med mindre husstande. Kravene til kvalitetspleje af vasketøj er høje, og vaskemaskiner og tørretumblere skal rengøre store mængder og forskellige tekstiler pålideligt under vedvarende belastning.