Gourmetmåltider derhjemme

Med Mieles Dialogovn er elegant beværtning nemt som en leg

 Læsetid: 2 minutter

Server en gourmetmiddag – og nyd samtidig at være sammen med dine gæster! Med Dialogovnen giver Miele amatørkokke en ovn, der revolutionerer kogekunsten.

Kan man tilberede torskefilet i en stor isblok til perfektion? Ved IFA 2017 tilføjede Miele et strejf af magi til præsentationen af det nye premiumprodukt, Dialogovnen. Fisken i isblokken opnåede den helt rigtige temperatur og en konsistens, der kunne hamle op med en forret på en prisvindende restaurant – helt uden at isen smeltede i ovnen. Kokke demonstrerede denne kulinariske tryllekunst på et antal arrangementer i Berlin til stor glæde for de inviterede gæster – herunder internationale gastronomieksperter, pressefolk og indflydelsesrige personer fra madscenen.

Teknologi og innovation: Hvordan fungerer Mieles Dialogovn?

Eksperimentet med en isblok virker måske som et tryllenummer, men apparatets hemmelighed ligger i præcisionsteknologien og de innovative funktioner. Så hvad gør Mieles Dialogovn med M Chef rent faktisk? Apparatet har to avancerede antenner, der udsender den nøjagtige mængde elektromagnetiske bølger for at sikre, at maden tilberedes til perfektion. Den måler samtidig, hvor meget af den udsendte energi der er blevet absorberet af maden og tilpasser energiens intensitet derefter. Der er løbende en direkte dialog mellem Dialogovnen og maden, som den tilbereder. Det revolutionerende aspekt er, at mens en klassisk ovn langsomt transporterer varme udefra og ind, tilbereder Dialogovnen maden i sin helhed. En oksefilet vil f.eks. være ensartet lyserød fra kanten til midten.

Hvad betyder denne revolutionerende teknologi for amatørkokken?

Innovationer inden for madlavning, enkelthed, tidsbesparelser og fremragende resultater. Hvis du vil tilberede en lammekølle og servere den med grønne asparges og kartofler i skiver, skal du ikke længere prøve at jonglere både at underholde dine gæster, lave velsmagende tilbehør og en perfekt tilberedt lammekølle. Med Dialogovnen kan du tilberede flere ingredienser med forskellige tilberedningstider på én enkelt bageplade. I eksemplet med vores middag beholder aspargeserne en fast konsistens, mens kødet er mørt og saftigt – og det hele er klar op til 70 % hurtigere end ved brug af en almindelig ovn.

Hvis du elsker delikat bagværk og elegante desserter, så er Mieles Dialogovn en vinder. Det kræver normalt en god portion tålmodighed og sans for præcis timing at lave en soufflé, franske macarons eller en klassisk cheesecake. Men nu hjælper M Chef-teknologien de følsomme cremer og deje med præcis den rette mængde energi for at opnå det perfekte resultat.

Hvis du er typen, der kan lide spontant at bikse et festmåltid sammen af frosne kager og andre ingredienser, bliver du sikkert glad for at høre, at Dialogovnen kan optø en kage ensartet fra kanten til midten på blot 30 minutter. Det samme gælder for andre frosne fødevarer og frossen fisk.

M Chef sætter helt nye standarder for madlavning derhjemme

Den revolutionerende M Chef-tilberedningsmetode er specielt designet med henblik på amatørkokkes behov. Dialogovnen er perfekt til begejstrede amatørkokkes kulinariske eksperimenter og til dem, der elsker at have gæster, men gerne vil have hjælp fra en smart teknisk assistent ved tilberedning af særligt udfordrende retter.


Forfatter: Jessica Seiffert
Billeder: Miele

Til top