Fri fragt på ordrer over 475 kr. For fragt på ordrer under 475 kr. beregnes 65 kr. Bemærk, at der p.t. kan være forlængede leveringstider på enkelte produkter.
Et kursus der lærer dig at få optimal udnyttelse af Mieles generation 7000 Dampovne.
Dagens program vil lægge fokus på nogle af de features, som vi hos Miele er stolte af at præsentere.
Så som:
- Ekstern dampgenerator med højt indskydningstryk.
- Automatiske tilberedninger med vores lange række af programmer.
- Rengørings- og afkalkningsprogrammer.
- Præcisions tilberedning med sous-vide programmet.
- Mobile control til brugervenlighed og convenience.
I vil gennem dagens kursus foruden en grundig basisviden i madlavning blive præsenteret for diverse redskaber, der vil hjælpe med at gøre hverdagens strabadser i køkkenet til en leg.
OBS kurset henvender sig primært til personer med en Miele DGC Dampovn i køkkenet.
Pris: 595,-
Inkluderet i prisen er en lækkert menu, som vi tilbereder sammen.
Hertil vin og vand efter ønske.
Antal deltagere: 14.
Venlig hilsen
Mikkel Thomsen/kok.
* Dette kursus er omfattet af kampagnen "Gratis madkursus for 2 personer" ved køb af H 7xxx BP eller en DGC 7xxx dampovn med ovnfunktion
Kurset henvender sig til dig som overvejer køb af en Miele vaskemaskine/tørretumbler eller som allerede er den heldige ejer af en.
Miele tager tøjvask og –pleje af dine yndlingstekstiler til et helt nyt niveau.
Miele Experience Center afholder som noget nyt intensive vaskekurser, så du får det optimale ud af din Miele vaskemaskine, - og derved opnår perfekte vaske- og plejeresultater hver gang.
De danske vaskevaner bærer desværre stadig præg af overdosering af vaskemidler og brug af for høje temperaturer, hvilket hverken er godt for vasketøjet eller miljøet. Med en Miele vaskemaskine undgår du dette.
På kurset vil vi fortælle om:
Miele’s spændende vaskeunivers
Introduktion af TwinDos og Caps
Tips og tricks til vask i dagligdagen
Introduktion af specialprogrammer (Outdoor, Sport, Woolcare m.m.)
Introduktion af tilvalgsprogrammer (PowerWash 2.0, SingleWash, SteamCare m.m.)
Vedligeholdelse af Miele vaskemaskinen
Tilbehørsmuligheder
Kursets varighed 30-45 min.
Kurset er gratis, men kræver tilmelding - seneste tilmelding 2 dage før.
Et kursus der lærer dig at få optimal udnyttelse af Mieles generation 7000 ovne.
Dagens program vil lægge fokus på nogle af de features, som vi hos Miele er stolte af at præsentere.
Så som:
- Perfect Clean emalje på bagepladerne og i ovnrummet.
- Automatiske tilberedninger med vores lange række af programmer.
- Pyrofit til optimal nem rengøring.
- Klimaprogrammet med dampskud til eminente bage resultater.
- Mobile control til brugervenlighed og convenience.
I vil gennem dagens kursus foruden en grundig basisviden i madlavning blive præsenteret for diverse redskaber, der vil hjælpe med at gøre hverdagens strabadser i køkkenet til en leg.
Pris: 595,-
Inkluderet i prisen er en lækkert menu, som vi tilbereder sammen.
Hertil vin og vand efter ønske.
Antal deltagere: 14
Vel mødt til et hyggeligt og lærerigt arrangement i Mieles Aktiv køkken.
Venlig hilsen
Mikkel Thomsen/kok.
* Dette kursus er omfattet af kampagnen "Gratis madkursus for 2 personer" ved køb af H 7xxx BP eller DGC 7xxx dampovn med ovnfunktion
En af de bedste måder til at vise, du sætter pris på en person, er at invitere vedkommende hjem til et måltid. Her er vores 8 bedste tip til at sikre, at du og dine gæster får en aften uden stress
Det stiftende medlem af Jazzanova, Alex Barck, fortæller om, hvorfor DJ’s er de nye gourmeter. En snak om fjerne lande, underlige måltider og søvnmangel.
For illustratoren Gretchen Röehrs hænger mad og mode uløseligt sammen. Det er bare en af årsagerne til, at hun bruger frugt og grøntsager til at fremtrylle finurligt designertøj på papir.
Amedeo Musto D’Amore er den ledende concierge på Hotel Vier Jahreszeiten i Hamborg. I løbet af de 40 år han har været ansat på hotellet, har han taget sig af nogle underlige og vidunderlige ønsker.
I Berlin har MIELE inviteret kokkeverdenens mest indflydelsesrige personer på en magisk kulinarisk rejse. Dialogovnen og dens innovative funktioner var i spotlyset.
Ossobuco er noget af det bedste fra det milanesiske køkken. Denne traditionelle ret med braiserede kalveskanker får et tvist med en usædvanlig kaffesmag.
Stephan Staats er kendt som de superriges kok. Men i vores interview går vi bag om den glamourøse facade og afslører hans passion for madlavning og hans fornemmelse for ansvar, hvad angår mad.
Ratatouille, der stammer fra Nice, er en traditionel del af det franske provencekøkken, men i dag er retten populær i utallige variationer i hele Europa. Denne opskrift er særligt god til havrude.
Matthias Peters kan ikke forestille sig en dag uden kaffe. Det behøver han heldigvis heller ikke – med Miele Black Edition N°1 har han skabt en blanding, der altid virker for ham.
Kaffe er ikke kun til at drikke! Det er også perfekt til at lave lækre desserter, som kaffekaramel, sprøde kaffetuiles og kaffelikør med cognac, tonkabønner og vanilje. Hvem kan modstå det?
Oksekødsfond som en energidrik? Det lyder som en særpræget smag, men det indeholder tilsyneladende mange forskellige sundhedsmæssige fordele. En opskrift til de eventyrlystne.
Havrude, der også går under navnet guldbrasen, er en middelhavsfisk, der er blevet spist siden Antikken. Den smager særlig godt, når den damptilberedes.
Nogle mennesker er født med en usædvanlig superkraft: De oplever verden mere intenst end resten af os. Synæstesi er det videnskabelige navn for et fænomen, hvor mennesker ser lyde som farver.
Andreas Enslin finder ofte på nye produktdesigns i sin fritid. Mieles chefdesigners bedste idéer kommer til ham, når han bliver inspireret af omgivelserne.