Grundkurs

Dampens univers

Grundkursus i dampovn og dampovn med ovnfunktion

250,00 kr.

Events

Et grundkursus for dig, der gerne vil lære din Miele-ovn bedre at kende.
På dette kursus gennemgår vi enkle trin, der hjælper dig med at blive fortrolig med ovnen. Du vil lære at bruge forskellige dampfunktioner og få gode tips til, hvordan du kan anvende dem i din daglige madlavning.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, så kom gerne forberedt.
Der serveres smagsprøver af det, der bliver tilberedt.
Velkommen til et hyggeligt og lærerigt kursus i Mieles aktive køkken i Glostrup og Århus.

Kurset har en varighed af 2 timer
Pris pr. deltager: 250 kr.

Antal deltagere: 12 personer, minimum 5 personer.

Med venlig hilsen
Miele

Hvad du kan forvente

  • 25 % rabat på tilbehør til din Miele-ovn
  • Smagsprøver
  • Drikkevarer (kaffe, te eller mineralvand)

Om kokken

Simon Kristiansen er født og opvokset i København og har siden 2010 været en del af den gastronomiske verden her i Danmark. Han påbegyndte sin kulinariske rejse på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, hvor hans passion for mad kun blev større, jo mere han lærte.Efter et have fuldendt sit grundforløb begyndte han som kokkeelev på Restaurant Sejlklubberne i Skovshoved Havn, hvor han arbejdede under kyndig vejledning af Thomas Gaarn Rasmussen, ejer af Restaurant Schønnemann, og Per Voss, nuværende Food & Beverage Manager på Hotel Villa. Tiden i Skovshoved strakte sig over ni år, hvor Simon udviklede sig fra elev til udlært kok, videre til souschef og afslutningsvis som køkkenchef.Siden Skovshoved-dagene har Simon kastet sig over en række stillinger som køkkenchef på restauranter og kantiner landet over. I dag står han i spidsen for Mieles egen kantine i Glostrup, hvor han hver dag tilbereder velsmagende måltider til medarbejderne – med samme passion og kompromisløse kvalitet, der har kendetegnet hele hans karriere.

Relaterede produkter

Til top