Hjælp tilOpvask

Tasten Tænd/Sluk reagerer ikke med det samme

Tasten Tænd/Sluk på opvaskemaskinen reagerer ikke med det samme eller først efter flere tryk.

Opvaskemaskinen er stadig på standby.

Når standby-tilstanden afsluttes, går der et par sekunder, før alle elektronikkens processorer igen er aktive. I mellemtiden er betjening ikke mulig. Derefter kan opvaskemaskinen tændes og betjenes igen.

• Ved tryk på tasten Tænd/Sluk afsluttes standby-tilstanden, og indtil maskinen er aktiv vises Miele-logoet på displayet.

• Hvis standby-tilstanden afsluttes ved at lukke eller åbne døren, forbliver displayet mørkt.

Vent et par sekunder på, at standby-tilstanden ophører, når du har trykket på tænd/sluk-knappen, eller når du har lukket/åbnet døren.

Ekstra medier