Hjælp tilOpvask

Opvaskeprogram varer betydeligt længere

Opvaskeprogrammet varer betydeligt længere. Der vises fejlmeddelelser vedrørende AutoDos-systemet, og/eller programtiden er blevet forlænget med 2 timer. Opvaskeresultatet er muligvis ikke tilfredsstillende, da der ikke blev doseret opvaskemiddel. Funktionen AutoDos deaktiveres i så fald automatisk under programforløbet.

Reklamepappet i opvaskemaskinen blev vasket med.

Reklamepappet blev ikke taget ud.
Der blev ikke sat en PowerDisk i, muligvis i den tro, at reklamepappet var PowerDisk-beholderen.
AutoDos blev aktiveret.

Tag reklamepappet ud.

Læg en PowerDisk i.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Der blev sat en PowerDisk i med kun 1 g pulver, da det blev antaget, at der var nok opvaskemiddel tilbage til næste programafvikling.

Der vil altid være en lille mængde pulver tilbage i PowerDisk.

Udskift PowerDisk i rette tid.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Doseringstragten til dosering af opvaskemiddel fra PowerDisk og ind i opvaskebeholderen mangler.

Sæt doseringskanalen på plads igen.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

PowerDisk-holderens vippekontakt er i klemme.

Som følge heraf registrerer maskinen permanent status “PowerDisk isat”, selv om der ikke er isat nogen PowerDisk.

AutoDos fravælges ikke automatisk, når låget lukkes.

Løsn vippekontakten, se ill.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Tom beholder registreres ikke.

Den sidste dosering fra doseringsreserven sender stadig et signal, men den tomme tilstand registreres ikke, og programmet afsluttes uden fejl.

I det næste program vises Problem AutoDos i displayet.

Udskift PowerDisk.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Program afbrydes før programslut i kombination med standby.

PowerDisk blev tømt ved sidste program. Tom beholder blev registreret korrekt.

Hvis programmet efterfølgende afbrydes manuelt (f.eks. ved AutoOpen), bliver AutoDos ikke automatisk fravalgt.

Hvis opvaskemaskinen derefter straks tømmes og fyldes igen med snavset service og genstartes, vises der ikke nogen tom status før den næste programkørsel på trods af den tomme PowerDisk.

Efter programmstart vises Problem AutoDos i displayet.

Udskift PowerDisk, når den er tom.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Tilstoppet doseringstragt eller spulearm

Rengør doseringstragten.

Rengør spulearmene.

Lad programmet inkl. de ekstra 2 timer blive afviklet.

Ekstra medier