Hjælp tilKøle- og fryseskabe

Udskift Active AirClean-filter  i display

I displayet vises symbolet  (udskift Active AirClean-filter).

Active AirClean-filteret skal udskiftes.

Udskift Active AirClean-filteret.

Tryk på tasten /.

Ud over andre symboler blinker symbolet  i displayet.

Tryk på tasterne til indstilling af temperatur ( eller ) gentagne gange, til symbolet  blinker i displayet.

Tryk på OK.

I displayet blinker 1 (betyder: Active AirClean-filter er installeret i vinkøleskabet). Symbolet  lyser.

Tryk gentagne gange på tasten for at indstille temperaturen ( eller ), til 2 vises i displayet (betyder: tidstæller nulstilles).

Tryk på tasten OK.

Indstillingen overtages. Symbolet  blinker.

Tryk på tasten / for at forlade indstillings-mode.

Indikatoren  forsvinder fra displayet.