Hjælp tilKaffe

Mælk/mælkeskum sprøjter/sprutter (CVA 4xxx/CVA 5xxx)

Mælken/skummet kommer ujævnt ud af kaffemaskinen (sprøjter/sprutter) (CVA 4xxx/CVA 5xxx).

Systemet er tilkalket.

Start en afkalkningsproces. Fremgangsmåde:

• Tryk på iletasten , indtil Vedligeholdelse er fremhævet.

• Bekræft med tasten OK.

• Vælg derefter Afkalkning.

• Bekræft med tasten OK.

• Vælg Start.

• Afkalkningsprocessen skal gennemføres helt.

Afkalkningsprocessen kan ikke afbrydes, når der er trykket på OK.

• Start afkalkningsprocessen med tasten OK.

Du guides nu gennem rengøringsforløbet på displayet.

Mælkerørene er tilstoppede.

Rengør centraludløbet. Fremgangsmåde:

• Træk centraludløbet helt ned. Tag dækslet af fremad.

• Skub indsatsen indvendigt i dækslet opad og ud. Rengør begge dele grundigt. Skub indsatsen ind i dækslet igen, så det høres tydeligt, at den går i hak.

• Træk dyserne i centraludløbet ud.

• Træk gummipropperne ud. Rengør de to dyser og begge gummipropper grundigt. Sæt derefter gummipropperne ind i dyserne igen.

• Efter rengøring sættes dyserne ind i centraludløbet og ind i maskinen. Tryk centraludløbet kraftigt opad. så det sidder godt fast på maskinen. Sæt dækslet på centraludløbet. Skub centraludløbet opad.

Start rengøringsforløbet for mælkerørene. Fremgangsmåde:

• Tryk på iletasten , indtil Vedligeholdelse er fremhævet.

• Bekræft med tasten OK.

• Vælg derefter Rengør mælkerør.

• Bekræft med tasten OK.

• Vælg Start.

• Bekræft med tasten OK.

Du guides nu gennem rengøringsforløbet på displayet.

Mælkerørene bør renses en gang dagligt, så de giver et optimalt tilberedningsresultat, og bedst mulig espresso.

Til grundig og skånsom rengøring af din espressomaskine anbefaler vi Mieles rengøringsprodukter, der samtidig har en plejende virkning.