Hjælp tilKaffe

Kaffemængde for stor/kaffe løber over

Den bryggede kaffemængde er pludselig for stor. Kaffekoppen løber over.

Der blev trykket for lang tid på en tast til kaffebrygning.

Hvis der trykkes for lang tid på en tast til kaffebrygning, åbnes automatisk funktionen Mængdeprogrammering. I denne mode brygger espressomaskinen kaffe, indtil den ønskede brygningsmængde bliver bekræftet. Espressomaskinen gemmer derefter brygningsmængden.

Hold ikke tasten til kaffebrygning inde, men tryk kort på tasten.

Hvis du ved en fejltagelse har ændret mængden, skal du gøre sådan:

• Stil en kop under centraludløbet.

• Hold tasten til kaffebrygning på den ønskede drik inde, til der vises Ændr.

Drikken tilberedes. I displayet vises meldingen Gem.

Tryk på sensortasten OK, når koppen har nået den ønskede mængde.

Drikkens ønskede mængde er gemt.