Hjælp tilKaffe

Afkalkning starter ikke automatisk

Ingen automatisk afkalkning, når MobileStart er aktiveret. For at starte en tilberedning af en drik via Miele App, skal funktionen MobileStart være aktiveret.

Den automatiske afkalkning foretages ikke, hvis funktionen MobileStart er aktiveret.

Når funktionen MobileStart er aktiveret, sker der ingen automatisk afkalkning, da afkalkningsvæsken ellers ville løbe ned i koppen.

Når den automatiske afkalkning derfor ikke finder sted oftere, vises Afkalk produktet i displayet, så espressomaskinen bliver afkalket manuelt.

Programmer den automatiske afkalkning således, at der mellem Mobile Start-aktivering og tilberedning af drik ikke sker en automatisk afkalkning.

Der kan vælges et vilkårligt starttidspunkt for den daglige, automatiske afkalkning. Espressomaskinen skal være slukket under indvirkningstiden (ca. 4 timer).