• Fri fragt på ordrer over 475 kr. For fragt på ordrer under 475 kr. beregnes 65 kr. Bemærk, at der p.t. kan være forlængede leveringstider på enkelte produkter.

Køle- og fryseskabe

Til alle slags madvarer: Mieles køle-/fryseskabe imponerer med specielle highlights, der skaber optimale betingelser for at holde madvarerne friske - til nedfrysning eller opbevaring. Uanset om du vælger et indbygnings- eller fritstående køle-/fryseskab bidrager Mieles køle-/fryseskabe til gøre et sundt og moderne liv komfortabelt.

Fritstående køleskabe

Opbevar dine friske madvarer, så de bevarer deres friskhed: Vores fritstående køle-/fryseskabe giver de perfekte forhold til dette formål. Samtidig fremstår de som designobjekter, der frit kan opstilles i dit køkken.

Fritstående køle-/fryseskabe

Optimal køl og frys i samme produkt: Den ideelle løsning er vores fritstående køle-/fryseskabe, der kan opstilles frit i køkkenet. Med deres elegante design bliver de hurtigt til midtpunktet i dit køkken.

Fritstående fryseskabe

Med Miele fryseskabe kan du ikke blot fryse madvarerne hurtigt og sikkert ned, men også på den mest komfortable måde. Du behøver ikke skjule dine fritstående produkter. Tværtimod: Med deres elegante design bliver de hurtigt til midtpunktet i dit køkken.

Køleskabe til indbygning

Optimal og komfortabel opbevaring af dine friske madvarer i Miele køle-/fryseskabe. Ved at montere en frontplade i køkkenets design integreres produktet desuden perfekt i dit køkken.

Køle-/fryseskabe til indbygning

Optimale kombinationer: Køl og frys dine madvarer i samme produkt, der desuden med med en frontplade i køkkenets design let kan integreres i dit køkken.

Fryseskabe til indbygning

Maksimal sikkerhed, maksimal komfort: Med et Miele fryseskab fryses madvarerne sikkert og nemt ned. Produktet integreres perfekt i køkkenet ved at montere en frontplade i køkkenets design.

MasterCool

Gennemtænkt design: Miele sætter nye standarder med MasterCool-indbygningsprodukter med stor kapacitet. Gennemtænkt design, imponerende innovationer og komfortabel i brug. Kombiner efter eget ønske blandt Mieles brede sortiment - fra køleskab til vinkøleskab.