• Fri fragt på ordrer over 475 kr. For fragt på ordrer under 475 kr. beregnes 65 kr. Bemærk, at der p.t. kan være forlængede leveringstider på enkelte produkter.

Sammenkobling af produkter med Miele@home

Her hører friheden hjemme

"Frihed? Det er livskvalitet for mig. Og jeg kan rigtig nyde den, når jeg har overblik over alt."*

Til produkterne

Stemmestyring

Få et overblik over det hele uden smartphone?

Spørg Alexa! Du kan nu styre dine produkter via stemmestyring uden at skulle have din smartphone i hånden. Med Amazon Echo og Alexa Voice Service kan du tjekke dine produkters status via stemmestyring eller spørge om fx egnet vaskeprogram.

Til produkterne

Læs mere

Luk

a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile-app/a

Man kan ikke være overalt på samme tid.

Sådan! Du gør dit bedste overalt og vil gerne have styr på tingene. For at du også på vej hjem kan se, at alt derhjemme er, som det skal være, har vi udviklet Miele@mobile-appen. Med den kan du kontrollere status for dit produkt og få besked om, hvornår fx vaskeprogrammet er færdigt. Også når du lige har vigtigere ting at lave.*

Til produkterne

Læs mere

Luk

MobileControl

Plads til at være spontan

MobileControl giver dig mulighed for at være spontan og samtidig have fuld kontrol – både hjemme og mens du er på farten. Du kan sikre dig, at alt er, som det skal være derhjemme. Hvornår er vaskemaskinen færdig? Er det tid til at købe mere vaskemiddel?

Til produkterne

Læs mere

Luk

a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a app - opskrifter

Vække ferieminder?

Meget nemt med den rigtige opskrift. Alle kan bage og lave mad - med den nye opskriftfunktion i Miele@mobile-app er det ikke noget problem. Med Smartphone eller tablet har man hurtigt den passende opskrift til de kulinariske overraskelser og indkøbslisten lige ved hånden. Herved lykkes lækre opskrifter ganske nemt - også hvis man ikke står i køkkenet hver dag.

Til produkterne

Læs mere

Luk

ShopConn@ct

Nemme online indkøb til hverdag?

Mere tid til andet, når man er offline! Det skal ikke være de små ting, der fylder. For eksempel om man har nok tabs til opvaskemaskinen derhjemme. Din Miele opvaskemaskine fortæller dig, hvornår den er ved at løbe tør for tabs, afspændingsmiddel eller salt. Og med ShopConn@ct kan du nemt bestille det hele online - fra din smartphone eller tablet.*

Til produkterne

Læs mere

Luk

Miele@mobile app - Miele vaskeguide

Masser af vasketøj?

Med en smart guide er det nemt at klare. I mange situationer vil man gerne have professionel hjælp – fx når det drejer sig om perfekt tøjpleje. Den interaktive Miele Assistent anbefaler dig det bedst egnede vaskeprogram. Uanset om det er kulørt eller hvidt, bomuld eller silke, meget eller lidt snavset – med Miele vaskeguide får du altid det optimale resultat for dit vasketøj.

Til produkterne

Læs mere

Luk

SuperVision

En sammenkomst i køkkenet?

Og du ved, hvad vasketøjet gør. Nyd bare øjeblikket – først og fremmest i godt selskab i dit køkken. Du kan nyde komforten med din tilslutning af hårde hvidevarer i forbifarten: For med SuperVision har du altid overblik over status for dine hårde hvidevarer uden at skulle finde din smartphone frem – helt diskret på displayet på dit køkkenprodukt*.

Til produkterne

Læs mere

Luk

SmartStart

Skaber sollyset et godt humør?

Og strømmen til din tørretumbler! Du kan udnytte den positive energi fra en solrig eftermiddag. I haven med familien – lige som en bæredygtig håndtering af energien. Med SmartStart* udnytter dine husholdningsprodukter automatisk strømmen, når den produceres til den laveste pris.*

Til produkterne

Læs mere

Luk

Smart Home

Er mit Smart Home virkelig intelligent?

Først når emhætten fungerer sammen med boligens belysning. Et intelligent hus er først rigtig intelligent, når alle komponenter passer til hinanden. Og den ønskede komfort opnås først, når alt kan styres centralt. Med gennemtænkte partnerløsninger kan hårde hvidevarer fra Miele, som kan forbindes, integreres i et eksisterende Smart Home. Så kan du nyde effektiviteten og komforten ved et samlet netværk i hjemmet.

Til produkterne

Læs mere

Luk

WifiConn@ct

Vil du udnytte fordelene ved Miele@home?

Din indtræden i en verden af sammenkoblede hårde hvidevarer sker uden problemer – for systemet Miele@home er både nemt og komfortabelt. Tilslutningen af de enkelte Miele-apparater sker via WiFiConn@ct – det betyder direkte forbindelse til din WLAN-router derhjemme. Dine tilsluttede hårde hvidevarer kontrollerer og styrer* du derefter nemt med din smartphone eller tablet via Miele@mobile-appen.

Til produkterne

Læs mere

Luk

FAQ

Alt om netværk

Har du spørgsmål til Mieles netværk i hjemmet? Via nedenstående link har vi samlet svar på hyppigt stillede spørgsmål.

Til produkterne

IndkøbsService

Mangler der noget til den nye opskrift?

Lav det mad, du har lyst til - uden at skulle gå ud for at købe ind, Hvis en opskrift fra Miele@mobile-appen inspirerer dig, kan du skaffe ingredienserne: Bestil ingredienserne online med appen via indkøbsservicen, og de leveres nemt og bekvemt hjem til dig. Komfort med få tryk - og uden tab af tid og indkøbspose.

Til produkterne

Læs mere

Luk

Scout RX2-app

Har du ikke tid til de vigtige ting?

Den nye Miele Scout RX2-robotstøvsuger med MobileControl tager sig af dit hjem, når du ikke er hjemme. Lige meget hvor du er - så bliver dine gulve 100 % rengjort.

Til produkterne

Læs mere

Luk

    • 1.afhængigt af produkt og model