Tilbage

Et grundkursus i brød

- at ælte eller ikke ælte  
At ælte eller ikke ælte - et grundkursus i brød i Miele Experience Center i Glostrup hhv. den 12. og 26. september 2017.

Vi kender det alle – de fleste af os tænker, når vi skal bage, at det bare er at smide brødet i ovnen og så tage det varmt og lækkert ud igen og nyde en himmelsk mundfuld krumme. Men hvis du forstår processen, kan du få et endnu mere lækkert brød.


Har du lyst til at vide mere om kunsten at bage det rigtige brød, så kom til bage-event med Jakob Ørstrup fra Ø&KO og lær noget om korn & mel, gluten
& stivelse, hævemidler & hævning – kort sagt - vejen til det perfekt brød og naturligvis bagt i en Miele-ovn.

På aftenen smager vi på herlighederne i selskab med lidt lækkert tilbehør. Og mon ikke der bliver bagt, så der er nok til at tage en lille bid med hjem.
Læs mere om Ø&KO på www.oerstrup.com


Hvor og hvornår
Se Eventkalenderen for datoer, starttidspunkt og tilmelding.


Priser og tilmelding
Kr. 650,- pr. person (1 dag)
 

Vi glæder os til at se dig.
 

Tilmelding omfatter

  • Lær om korn & mel, gluten & stivelse, hævemidler & hævning
  • Smagsprøver til at bringe med hjem

Betingelser og vilkår

Med min tilmelding accepterer jeg betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår
Henvendelse

Vi træffes også på telefon 4327 1310 mandag-torsdag kl. 8:00-16:00 og fredag kl. 8:00-15:30.