
EVS 6114
- Officiel Miele Webshop
- Ingen fragtomkostninger på ordrer fra 475,- kr.
- Maksimal sikkerhed via SSL-kryptering
Dine eksklusive fordele
Vakuumpakning
Ideelle betingelser for længere holdbarhed
Vakuumposer eget til levnedsmidler
Sikkerhed skrives med stort
Tre vakuumniveauer
De rigtige trin til enhver form for brug
Portionsopdeling
Et plus for friskheden
Marinering
For smagens skyld
Vakuumpakning i beholder
Perfekt til sarte fødevarer
Genlukning
Chips og lignende forbliver friske
Tre vakuumniveauer
De rigtige trin til enhver form for brug
Variabel svejsningsvarighed
En passende svejsningsvarighed til ethvert formål
Følger med ved levering
Produktdata
Produktbredde i mm | 595 |
Produkthøjde i mm | 141 |
Produktdybde i mm | 570 |
Udnyttelig, indre højde i mm | 80 |
Samlet tilslutningsværdi i kW | 0,32 |
Spænding i V | 230 |
Sikring i A | 10 |
Faseantal | 1 |
Den elektriske lednings længde i m | 1,80 |
Sikkerhedsafbryder | • |
Front med CleanSteel-overflade* ![]() CleanSteelRengøringen er let overstået: Den førsteklasses overfladebehandling muliggør nem rengøring af alle produkter. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Planforsænket betjeningspanel ![]() TouchbetjeningNemt og komfortabelt: Betjeningen sker via et integreret, plant touchpanel, der er let at rengøre. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Tips til affedtning af undertrykspumpe | • |
Udskiftelige svejsestænger | • |
Vakuumkammer i rustfrit stål ![]() Stor brugsfladeEgnet til små og store mængder: op til maks. 250 x 350 mm. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Sugestyrke for pumpe i m³/t | 4 |
ContourLine | • |
Farve | Rustfrit stål/CleanSteel |
Pyntelister i rustfrit stål | bred |
Betjeningspanel med sensorer | • |
Betjeningspanel med symboler | • |
Uden håndtag | • |
Vakuumpakning af fødevarer ![]() OpbevaringOptimal opbevaring: Madvarers holdbarhed forlænges med vakuumpakning. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Vakuumpakning af beholder ![]() Vakuumpakning i beholderOgså længere holdbarhed til sarte fødevarer: I beholderen bliver fx grøntsager eller krydderurter ikke ødelagt. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Marinering af fødevarer ![]() MarineringMere nydelse: Intensiveret smagsoplevelse med vakuumpakning af marinerede fødevarer. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Vakuumering af væsker ![]() Vakuumpakning af væskerPladsbesparende og sikkert emballeret: Væsker kan uden problemer vakuumpakkes i en plastikpose. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Portionsopdeling af fødevarer ![]() PortionsopdelingAltid den rigtige portion: Individuelle mængder til sous-vide-tilberedning eller opbevaring til enhver tid muligt. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Genlukning af original emballage ![]() GenlukningGaranteret længere nydelse: Åbne emballager kan lukkes igen med trin 1. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Lukning af glas ![]() Lukning af glasSikker og frisk opbevaring: Pesto, babymad og meget andet kan vakuumpakkes i engangsglas. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Fuldudtræk til nem isætning og udtagning ![]() Skuffe kan trækkes helt udPraktisk: Vakuumforseglerskuffen kan åbnes helt, så det er nemt at fylde noget i og tage noget ud. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Push-to-open-funktion ![]() Push2open-funktionLet at åbne: Et let tryk på skuffen er nok til at åbne den. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Variabel vakuumstyrke i trin | 1 - 3 |
Visning af vakuumstyrke via LED | • |
Vakuumstyrke i trin til ekstern beholder | 1 - 3 |
Visning af vakuumstyrke til ekstern beholder via LED | • |
Trinvis indstilling af svejsetid | 1 - 3 |
Visning af svejsetid via LED | • |
Stop-funktion | • |
Maksimal posestørrelse i mm | 350 |
Kapacitet for vakuumkammer i l | 8,00 |
Forberedelse til sous vide-tilberedning ![]() Sous-vide-tilberedning"Sous vide" stammer fra Frankrig og betyder "madlavning under vakuum". Med denne tilberedningsmetode bliver fødevarer i vakuumemballage tilberedt ved konstant lave temperaturer i dampovnen over længere tid. Rettens udseende, form, mineraler og vitaminer bevares. Med vakuumforseglerskuffen bliver kød, fisk, grøntsager eller frugt optimalt forberedt til sous-vide-tilberedning. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Længere holdbarhed for fødevarer ![]() OpbevaringOptimal opbevaring: Madvarers holdbarhed forlænges med vakuumpakning. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Marinering af fødevarer ![]() MarineringMere nydelse: Intensiveret smagsoplevelse med vakuumpakning af marinerede fødevarer. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Vakuumeringsskuffe til indbygning ![]() Vakuumforseglerskuffe til indbygningVakuumforseglerskuffen overbeviser med mange anvendelsesmuligheder. Vakuumforseglerskuffens basisfunktion er overbevisende enkel: Luften trækkes ud af folieindpakkede fødevarer, og til sidst bliver de lukket luftæt til. På den måde kan de konserverede fødevarer holde sig længere. Desuden forbereder vakuumforselgerskuffen fødevarerne optimalt til Sous vide-tilberedningsmetoden. Vakuumforseglerskuffen er det perfekte supplement til din dampovn. Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel | • |
Supplerende produkter og tilbehør

Beskrivelser
EVS 6114, EVS 6214, CLST (skitse)
1) Udskæring til ventilation
2) Indbygningsmål med tilslutningsdåse
tilslutningsledning
L = 2200 mm
3) Over bordpladen
*Produkter med glasfront
**Produkter med metalfront

Beskrivelser
EVS 6114, EVS 6214, CLST (skitse)
*Produkter med glasfront
**Produkter med metalfront