Friheden til at lave mad lige som du vil

Det passende produkt til enhver smag

Induktion

Hurtigt og energibesparende: Ved madlavning med induktion opstår varmen direkte i grydens bund, hvorved grydens størrelse genkendes automatisk. Der er praktisk talt intet energitab. Områderne ved siden af kogepladerne er relativt kolde og gør dermed madlavning med induktion meget sikkert. Ud over fleksibilitet er også hastigheden ved PowerFlex-kogezonerne unik. Induktion har vundet indpas i mange professionelle køkkener pga. de mange fordele.

Gas

Gas er en primær energi. Herved forstås en energiform, der kommer fra naturen, og som ikke skal gennemgå en forarbejdningsproces. Derfor er madlavning med gas særlig miljøvenligt.

Induktionswok

Profiklasse: Miele wokpande er perfekt afstemt til form og funktion og ligger rigtigt i forhold til sin størrelse i en fordybning. På denne måde fordeles varmen optimalt, og resultatet er perfekt Derudover forhindrer systemt ControlInduc®, at olier og fedtstoffer bliver for varme. Miele induktionswok tilbyder dig også særlige komfortfunktioner, som fx Boosterteknologi.

Teppanyaki

Moderne japansk madlavningstradition: Teppanyaki hører til de kulinariske oplevelser i det moderne køkken. Retten opvarmes direkte på en meget varm plade af rustfrit stål. Den induktionsopvarmede teppanyaki råder over to separate varmezoner: På denne måde kan du tilberede og samtidig holde retter varme.

Bordemfang

Madlavning uden forstyrrende em er mulig takket være det nye integrerede bordemfang fra Miele. Ved placering i midten mellem to SmartLine-enheder suger Miele bordemfang emmen ind lige derfra, hvor den opstår. Bordemfanget kan også anvendes ved siden af gaselementer, hvor afdækningen udgør en flammebeskyttelse.

Udstyr afhængig af modeltype - billede tjener kun som eksempel

Til top