Eksklusivt grundkursus i bagning af de helt rigtige brød

Er det muligt at skabe det sagnomspundne glutennet uden egentlig at ælte din dej. JA!

Pris pr. person kr. 650,00 [1]
1 . Alle produktpriser er inkl. 25% moms.

Om kurset

På dette kursus vil Jakob fra Ø&KO med sin store passion for bagning dele ud af sin erfaring og ikke mindst faglige kompetencer ud i kunsten at fremtrylle det helt perfekte brød. I kommer rundt om alle facetter indenfor kategorierne:

      1.  Korn & mel
      2.  Gluten & stivelse
      3.  Hævemidler & hævning
      4.  Æltning... eller?
      5.  Formning & afbagning.

 

Jakob Ørstrup vil med sin helt nede på jorden facon

På dette kursus vil Jakob fra Ø&KO med sin store passion for bagning dele ud af sin erfaring og ikke mindst faglige kompetencer ud i kunsten at fremtrylle det helt perfekte brød. I kommer rundt om alle facetter indenfor kategorierne:

      1.  Korn & mel
      2.  Gluten & stivelse
      3.  Hævemidler & hævning
      4.  Æltning... eller?
      5.  Formning & afbagning.

 

Jakob Ørstrup vil med sin helt nede på jorden facon bringe jer frem til de skønneste brød, som I efterfølgende nyder og smager på i selskab med lidt lækkert tilbehør. Og helt sikkert bliver der bagt, så der er nok til at tage en lille pose med hjem.

 

 

Læs mere om Ø&KO på www.oerstrup.com

 

Vel mødt til en herlig bageaften!

 

Kurset gennemføres ved min. tilmeldte:  10 personer.

 

Maks. deltagere pr. hold 16 personer.

 

Hvad er inkluderet?

  • Lær om korn & mel, gluten & stivelse, hævemidler & hævning
  • Smagsprøver til at bringe med hjem