Copyright © 2018 by Miele, subject to the restrictions the copyright slide, Miele Copyright Notice

Eksklusivt grundkursus i bagning af de helt rigtige brød

Er det muligt at skabe det sagnomspundne glutennet uden egentlig at ælte din dej. JA!

Pris pr. person kr. 495,00 [1]
1 . Alle produktpriser er inkl. 25% moms.
Copyright © 2018 by Miele, subject to the restrictions the copyright slide, Miele Copyright Notice

Om kurset

På dette kursus vil Jakob fra Ø&KO med sin store passion for bagning dele ud af sin erfaring og ikke mindst faglige kompetencer ud i kunsten at fremtrylle det helt perfekte brød. I kommer rundt om alle facetter indenfor kategorierne:

      1.  Korn & mel
      2.  Gluten & stivelse
      3.  Hævemidler & hævning
      4.  Æltning... eller?
      5.  Formning & afbagning.

 

Jakob Ørstrup vil med sin helt nede på jorden facon

På dette kursus vil Jakob fra Ø&KO med sin store passion for bagning dele ud af sin erfaring og ikke mindst faglige kompetencer ud i kunsten at fremtrylle det helt perfekte brød. I kommer rundt om alle facetter indenfor kategorierne:

      1.  Korn & mel
      2.  Gluten & stivelse
      3.  Hævemidler & hævning
      4.  Æltning... eller?
      5.  Formning & afbagning.

 

Jakob Ørstrup vil med sin helt nede på jorden facon bringe jer frem til de skønneste brød, som I efterfølgende nyder og smager på i selskab med lidt lækkert tilbehør. Og helt sikkert bliver der bagt, så der er nok til at tage en lille pose med hjem.

 

Vel mødt til en herlig bageaften!

 

Kurset gennemføres ved min. tilmeldte:  10 personer.

 

Maks. deltagere pr. hold 16 personer.

 

Hvad er inkluderet?

  • Lær om korn & mel, gluten & stivelse, hævemidler & hævning
  • Smagsprøver til at bringe med hjem
');