Gaggan Anand

Altid prøve noget nyt, aldrig stå stille

Når nogen siger: “Det er Gaggan i en nøddeskal!” mener de nok, at Gaggan Anand står i køkkenet og laver magi. Madlavning er nemlig hans liv - og ifølge vinderen af Asia's Best Restaurants 2015-2018, kan man skabe exceptionelle ting på den måde.

Han benytter disse produkter

Progressiv madlavning

Dialogovn

Intelligent madlavning

Induktionskogeplader

Innovative funktioner

Ovne

“Når vi kreerer retter, følger vi ikke en kreativ proces. Der er ingen regler.”

Gaggan Anand, Asiens bedste restaurant 2015-2018

Ejeren og chefkokken hos den berømte “Gaggan” i Bangkok finder sin inspiration overalt - ikke mindst i musik. Gaggan elsker rock og er selv trommeslager, hvilket måske kan forklare, hvorfor hans retter har et særligt flow og rytme.

 

     

Udlev din kreativitet

“I alt for mange år har vi chefkokke fået at vide, hvad vi skal gøre og ikke gøre. Verden i dag er meget mere avanceret og moderne - nu kan vi endelig se tingene i et større perspektiv og blande krydderier, ingredienser og køkkener på alle tænkelige måder.”

Gaggan har altid brudt grænserne for det mulige. Da han kunne mærke, at han ikke længere kunne udtrykke sig frit som kok på de restauranter, hvor han tidligere arbejdede, åbnede han sin egen. Siden er det kun gået opad for ham. Og fordi der ikke længere er nogen grænser for ham, må der, som han siger, heller ikke være grænser for hans medarbejdere eller gæster. Alle ideer fra teamet tages alvorligt, og der er ingen etikette i restauranten. For Gaggan er det vigtigt, at alle kan udvikle deres kreativitet og smag frit.

 

Chefkok møder kunstner

Gaggan og Azuma

Gaggan var stærkt imponeret over Azuma Makotos isskulpturer - og af, hvordan en kunstner kan skabe noget hidtil uset. Han vidste med det samme, at han havde fundet en kreativ partner, som han kan arbejde intuitivt sammen med og opnå kreative højdepunker, som ingen havde troet mulige.

 

 

At gøre det umulige muligt: madlavning med Dialogovnen

“Vi chefkokke er troldmænd og har derfor brug for det rette magiske udstyr” - og det er i Gaggans tilfælde Dialogovnen. Inspireret af Azumas isskulpturer ville han frembringe en kulinarisk komposition, der ikke kun leger med is, men også med ild. Det forbløffende resultat: Et krabbeben, der er tilberedt på den ene side og fortsat råt på den anden side og fyldt med is. Dermed har Gaggan ikke kun demonstreret sin egen kreativitet, men også de unikke muligheder med Dialogovnen.

Anand kunne ikke lade være med at tilføre et strejf fra sin hjemegn og har derfor anvendt karry som basiskrydderi. Ved hjælp af den innovative teknologi i dialogovnen har han tilberedt sin hovedingrediens, krabbebenet, på den ene side og på den anden side omviklet det med folie, så denne side forbliver rå, og isen deri ikke smelter.

“Med den teknologi, vi har, kan vi tage kampen op med guderne selv.
Og det er også grunden til, at madlavning i dag er mere usædvanlig end nogensinde før.”

 

Så er det din tur

Start, parat, madlavning!

Læs mere

Kyle Connaughton

Den 3-stjernede Michelin-kok er dedikeret til at perfektionere sine ingredienser - fra deres oprindelse til præsentationen på tallerkenen.

Helena Rizzo

Denne utrolig talentfulde chefkok fra Brasilien knytter en historie til alle de ingredienser, hun møder.

Azuma Makoto

Den verdenskendte blomsterkunstner fra Japan har inspireret vores tre chefkokke til at skabe noget ekstraordinært.

Dalad Kambhu

Dalad Kambhu er Michelin-kok med en enestående madlavningsstil og en usædvanelig livshistorie.

Opdag en ny madlavningsverden med Generation 7000-ovne, induktionskogeplader, espressomaskiner og meget mere.

Miele. Kvalitet forud for sin tid

Til top