Sådan finder du den rette støvsuger

Vil du købe en ny støvsuger, men ved ikke, hvor du skal starte? Brug Mieles produktrådgiver til at finde den rette model, der passer til dine behov og ønsker. Du skal blot besvare et par spørgsmål.

 

Ved hjælp af et par spørgsmål om dine krav til støvsugning og rengøring hjælper Mieles produktrådgiver dig med at vælge de modeller, der passer bedst til dine individuelle behov.

 

• Hvilken støvsuger passer til dit hjem? Miele har et stort udvalg af støvsugere til at imødekomme enhver rengøringsudfordring. Fra hårde gulve og svært tilgængelige steder til alle former for dyrehår.

 

• Hvilken støvsugermodel er den bedste for dig? Vil du have en robotstøvsuger, der gør arbejdet for dig automatisk, en ledningsfri støvsuger, som du nemt kan bære rundt i huset, eller en poseløs støvsuger til hurtig og hygiejnisk tømning?

 

• Hvilke funktioner og egenskaber er vigtige for dig? Mieles støvsugere fås med en masse forskelligt ekstratilbehør og forskellige filtre. Er batterilevetiden vigtigst for dig, er du allergiker og lægger vægt på et HEPA-filter, eller ønsker du maksimal sugestyrke?

 

Gå på opdagelse i Mieles komplette udvalg af støvsugere og relaterede produkter

Støvsugere

Støvsugerpose & filter

Tilbehør